Vilkår og betingelser

Garanti

De fleste produkter solgt ved Priceitch har en garanti. I løbet af garanti periode vil vi kompensere dig for produktionsfejl i produktet. 
 
Inden kompensationen kan betales skal vores partner Exigot Finland Oy have mulighed for at inspicere produktet. Exigot Finland Oy kan endeligt beslutte om et nyt produkt tilsendes eller om det eksisterende produkt repareres. 
 
Fortrydelsesrettighed
 
Når du køber fra Priceitch har du 30 dages fortrydelsesret fra dagen du modtager dit produkt. Hvis du ønsker at gøre brug af fortrydelsesretten skal du kontakte os hurtigst muligt. Hvis du ønsker at gøre brug af fortrydelsesretten skal produktet være uåbnet og klart til at blive solgt igen som nyt. 
 
Når du returnerer varerne til os, er du som kunde ansvarlig for at returnere varerne og at de er i den nødvendige tilstand ved levering.  
 
Uafhentede pakker
 
Priceitch forbeholder sig retten til at debitere kunde 195kr for hver uafhentet pakke.
 
Returneringer
 
Alle returneringer betales for af kunden bortset fra hvis produktet er defekt eller ikke stemmer overens med den kvalitet, som kunden har bestilt. Priceitch forbeholder sig retten til ikke at refundere købsprisen indtil produktet er blevet returneret til os og inspiceret.  
 
Pris og betaling
 
Priceitch sender alle køb fra Asien og derfor er alle priser vist på hjemmesiden eksklusiv moms eller told. Prisen vist ved kassen inkluderer købsprisen, levering, opgraderinger og potentielle faktureringsgebyrer.  
 
Vi vil sende dit køb, lige så snart vi har modtaget betaling og varerne er på vores lager. Normal behandlingstid er 1-3 dage. 
 
Refundering af returnerede produkter
 
Hvis du har foretaget en returnering til Priceitch vil vi refundere købsprisen inden for 30 dage fra vi modtager din returpakke. 
 
Lov
 
Hong Kong SAR lov vil gælde for alle køb og fortolkning af al retslig information på denne side.  
 
Yderligere information
 
Som kunde har du en pligt til at læse og accepterer disse betingelser inden du køber. Priceitch tager intet ansvar for, hvordan kunden bruger produktet. Som kunde må du bekræfte, at produktet ikke er uegnet for dig på grund af allergier eller af andre grunde.  
 
Kontrakt
 
Afhængig af den valgte betalingsmetode udgør disse vilkår og betingelser en bindende aftale mellem dig og Exigot Finland Oy eller priceitch. Under denne aftale vil varerne/service købt på denne hjemmeside blive leveret via Exigot Finland Oy som en repræsentant for priceitch eller direkte fra priceitch alt afhængig af betalingsmetoden valgt for købet. 
KONTAKT OS
[email protected]
TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
klarna
paypal
Visa/Master