Leveringsbetingelser

Levering & Forsendelse


GoldenLocks team stræber sig efter at gøre det så enkelt og hurtigt som muligt at bestille fra os. Du kan vælge mellem følgende muligheder.
 
Bemærk, at leveringstiden kan variere i løbet af de travle dage.
 
Hurtig og sikker levering


Kurertjeneste - den hurtigste mulighed
Produkterne sendes af enten Fedex, DHL eller EMS, afhængigt af hvilken er mest hensigtsmæssigt. Prisen og leveringstiden er den samme uanset hvilken kurer der bruges. Leveringstiden er ca. 4 dage.
 
Ekspreslevering - Omkostningseffektiv mulighed
Leveringstiden er ca. 1 uge. Produkterne vil blive sendt til din hjemmeadresse, eller hvis pakken er for stor, kan den afhentes på nærmeste posthus.
 
Normal levering - den billigste løsning
Normal forsendelse er altid gratis. Leveringstid er 2-3 uger.
 
Betaling


Tilbyder sikker, certificerede og krypterede betalingsmetoder.
 
Betal med kort eller PayPal.
 
Du kan bruge alle normale betalingskort og kreditkort som Visa, MasterCard, Diners Club og American Express. Ingen ekstra afgift og vi garantere at ingen oplysninger vil blive gemt.

BANKOVERFØRSEL

Vi tilbyder Bankoverførsel gennem alle danske banker til vores danske bankkonto. Det tager normalt 1-2 bankdage for at betaling ankommer til vores konto, og når vi har modtaget betalingen vil vi sende dig varerne.

Klarna

Vil du modtage produktet før du foretager betaling? Vælg klarna og du vil modtage en faktura, som du kan betale efter du har modtaget dit køb. Meget nemt og bekvemt!

KONTAKT OS
[email protected]
TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
klarna
paypal
Visa/Master