Du er her:

Goldenlocks© Silikonetrens Extension #1 Classic Black

Goldenlocks© Silikonetrens Extension #1 Classic Black

Pris: 1.299,00 kr

Specialpris: 1.099,00 kr

Availability: På lager

* Påkrævede felter

Tags på produktet

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.

Goldenlocks© SKIN WEFT Tape On Hair extensions er fremstillet af 100% ægte hår og er fremstillet af det bedste  kvalitetshår på markedet.
 
Vægt: 100 gram
 
Hvad er inkluderet: En pakke indeholder 8 stk, bestående af 100g ægte hår og tape. Generelt er 100 gram nok til en fuld extension, men hvis du har tykt hår, eller hvis du ønsker at skabe en stor frisure, anbefaler vi at købe 150-200 gram.

GENERELLE INSTRUKTIONER FOR HÅRKUR
HÅRVASK OG PLEJE

Levetiden på dine Goldenlocks© hair extensions er bestemt af, hvor godt de er vedligeholdt. Typisk varer Goldenlocks hair extensions 3-12 måneder afhængigt af, hvor ofte de anvendes, og hvor godt de er vedligeholdt. Behandl dem godt, og de vil vare længere.

• Hold håret rent. Vi anbefaler, at du vasker håret 1-2 gange om ugen med lunkent vand
• Vask dit hår med hair extensions shampoo. De er designet specielt til hair extensions, og vil ikke skade dit hår
• Lad dit hår tørre. Form og børste dit hår når det er tørt
• Vi anbefaler ikke farvning af hair extensions. Hvis du vælger at farve dit hår, så er mørkere farver bedre, men husk at du gør det på egen risiko, og du bør først prøve med lidt hår.

1) Børst dine Goldenlocks© hair extensions forsigtigt med en blød børste før og efter brug.
2) Brug altid en varmebeskyttende spray, når du former dit hår med varmeværktøjer, såsom curlere, og glattejern.
3) Bind dit hår tilbage hver aften før sengetid for at undgå sammenfiltring, mens du vender og drejer dig i søvne (clip-on extensions kan fjernes om natten).
4) Bevar altid Goldenlocks© hårstykkerne et sikkert sted, væk fra misundelige kvinder, der ville blive fristet til at stjæle dem.


Generelle tips:

1) Match extensions med dit naturlige hår. Hair extensions burde blandes med dit eget hår, hvilket betyder, at de skal være både samme farve, konsistens samt stil.
2) Hvis dine extensions er bølget eller krøllet, kan du bruge et krøllejern til at forme dit naturlige hår. Hvis dine extensions er lige, så kan du bruge et glattejern til at flade dit eget hår.
3) Beskyt altid dit hår mod potentielle varmeskader ved at bruge varmebeskyttende produkter som argon olie eller beskyttende plader.

Goldenlocks Kvalitet

Goldenlocks © hair extensions stammer hovedsageligt fra Indien og Kina. Før behandlingen er håret generelt mørkt, tykt og lige, men det har været igennem en kemisk behandling for at opnå den højeste kvalitet, skygge, farve og stil.
 
- Bedste kvalitet - Goldenlocks REMY ægte hår
 
- Behandl det som din egen - Goldenlocks ægte hår kan modstå de samme behandlinger, som dit eget hår.

Påføring af Tape on Hår

• Opdel håret i sektioner. Brug din finger eller en kam til at skabe en vandret  linje fra dit højre øre til venstre øre, således at den øverste del af håret er sikret og fastgjort med en hårklip.
• Fjern det beskyttende tape og placer din tape extension på en lille del af dit hår, så tæt på hovedbunden som muligt.
 
Fjernelse: tilføj et par dråber af neglelakfjerner på dine tape hår extensions og begynd omhyggeligt at fjerne stykkerne fra dit hår.

My Cart Left

You have no items in your shopping cart.

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Products Colors
KONTAKT OS
[email protected]
TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
klarna
paypal
Visa/Master