Du er her:

Clip-on Synthetic #613 Light Blonde Wave

Clip-on Synthetic #613 Light Blonde Wave

249,00 kr

Availability: På lager

ELLER

Tags på produktet

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.

ET KOMPLET SÆT BESTÅENDE AF 7 DELE!                                                        

Goldenlocks © clip-on syntetisk hårforlængelser kommer i eT syv-sæts pakke der er utrolig let at anvende og er designet specielt til at dække hele hovedet.  

Længde: 45 cm                                                          

Dele:
1 stk med med 4 klip, bredde 20 cm    
2 stk. med 3 clips, bredde 15 cm     
2 stk. med 2 klip, bredde 10 cm        
2 stk. med 1 klip, bredde 5 cm       

Vægt: 70 g                

Hvad er inkluderet: en pakke indeholder syv clip-on sektioner af forskellige bredde, som består af i alt 70g ægte hår. Klippene er syet på håret. Generelt er en pakke med 70g nok til en fuld forlængelse, men hvis du har tykt hår, eller hvis du vil oprette en stor frisure anbefaler vi køb af 2 pakker.

Length 45 cm

GENERELLE INTRUKTIONER TIL BEHANDLING AF HåR OG PLEJE.

 Goldenlocks © hårforlængelser's levetid er bestemt af hvor godt de er taget sig af. Typisk kan Goldenlocks hårforlængelser holde sig fra tre til tolv måneder alt efter hvor ofte de anvendes og hvor godt de er taget sig af. Behandle dem godt, og de vil vare længere.

• Hold håret rent. Vi anbefaler at du vasker håret 1 - 2 gange om ugen med lunkent vand
• vask dit hår med hårforlængelses shampoo. De er designet specielt til hårforlængelser og vil ikke skade dit hår
• lad håret tørre. Form og børst dit hår når det er tørt
• Vi anbefaler ikke farvning af hårforlængelser. Hvis du vælger at farve dit hår, så er mørkere farver er bedre, men husk, at du gør det på egen risiko, og skulle du forsøge først med lidt hår.

1) Børste dine Goldenlocks © hårforlængelser forsigtigt med en blød børste før og efter brug.
2) Altid brug en varm-beskyttende spray når forme dit hår med varme værktøjer såsom hår Strygejern, curlere og glattejern.
3) Stræk dit hår tilbage hver aften før sengetid kan undgå det fra sammenfiltring mens du vender dig i søvne (clip-on forlængelser kan fjernes for natten).
4) Altid holde din Goldenlocks © toppe på et sikkert sted, væk fra misundelige kvinder, der ville være fristet til at stjæle dem.

Generelle tips:
1) match forlængelser med dit naturlige hår. hårforlængelser bør blande med dit eget hår, hvilket betyder, at de bør være både den samme farve og tekstur samt stil.
2) Hvis forlængelserne er bølget eller krøllet, skal du bruge et krøllejern til at forme dit naturlige hår. Hvis forlængelserne er lige, bruge en glatning strygejern for at flade dit eget hår.
3) Altid beskyt dit hår fra potentielle varmeskader fra værktøjer ved at bruge varme produkter såsom argon olie eller beskyttende plader.

Goldenlocks kvalitet         

Goldenlocks © hårforlængelser stammer hovedsagelig fra Indien og Kina. Før behandling af håret er generelt mørk, tyk og lige, men har undergået en kemisk behandling for at opnå den højeste kvalitet, skygge, farve og stil.  

- Bedste kvalitet
- Goldenlocks syntetisk hår - behandling som din egen 

Brug af Clip-on forlængelser: 

1. Opdel dit hår i sektioner. Brug din finger eller en kam til at oprette en vandret linje fra bag din højre øre venstre øre, således at den øverste del af håret er sikret og fast med en hår klip.
2. Åbn din clips på hair forlængelserne. Placer toppen af hårforlængelserne i overensstemmelse med den vandrette linje og tryk blidt ned til at sætte klippene på plads.
3. Frigive den øverste del af dit hår. Ryst dit hår forsigtigt for at blande dit naturlige hår med forlængelserne. Fjernelse: Åbne dine clips forsigtigt for at fjerne filtypenavnet fra dit eget hår.

My Cart Left

You have no items in your shopping cart.

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Products Colors
KONTAKT OS
[email protected]
TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
klarna
paypal
Visa/Master